Dėl VBE rezultatų

  • Paskelbta: 2023-07-10
  • Kategorija: Svarbu!

Brandos egzaminų kandidatų darbų demonstravimo ir rezultatų skelbimo sistemos adresas – https://rezultatai.nsa.smm.lt.

Prie sistemos bus galima prisijungti kai bus paskelbti pirmieji VBE rezultatai.

Prisijungimo vardas - kandidato kodas, slaptažodis - kandidato asmens kodo paskutiniai keturi skaitmenys.

Jungiantis pirmą kartą, privaloma pasikeisti slaptažodį. Jo nepasikeitus, kitą kartą prisijungti nebebus galima.

Išplėtus egzaminų rezultatų skelbimo sistemos prieigos funkcionalumą, numatyta galimybė kandidatams prie jos prisijungti ir per administracinių ir viešųjų elektroninių paslaugų portalą „Elektroniniai valdžios vartai“ (https://www.epaslaugos.lt).

 

Ką daryti, jei nepavyksta prisijungti prie egzaminų rezultatų skelbimo sistemos? 

  • Jei pamiršote slaptažodį, kurį pakeitėte jungiantis pirmą kartą, pasinaudokite funkcija „Pamiršote slaptažodį?“. Įvedus el. pašto adresą, kurį nurodėte savo paskyroje, bus išsiųsta nuoroda, kuri leis atstatyti slaptažodį.
  • Jei matote pranešimą, kad sistema užsiblokavo, bandykite jungtis dar kartą, bet ne anksčiau kaip po 10 minučių.
  • Jei nepavyksta prisijungti nei vienu iš galimų būdų (per „Elektroninius valdžios vartus“  arba su prisijungimo vardu bei slaptažodžiu) pabandžius kelis kartus, kreiptis el. paštu rezultatai@nsa.smm.lt ir pateikti savo vardą, pavardę bei prisijungimo vardą. Slaptažodis bus atkurtas į pradinį arba tai galite padaryti patys, paspaudę mygtuką „Pamiršau slaptažodį“, atsidariusiame lange įveskite prisijungimo vardą, kurį gavote mokykloje ir spauskite mygtuką „Atstatyti“. Po šio veiksmo Jūsų slaptažodis bus atstatytas į pradinį (keturi paskutiniai asmens kodo skaitmenys).
  • Jei pamiršote ar pametėte savo pradinius prisijungimo duomenis, kreipkitės į savo mokyklą, kur ši informacija bus suteikta.

 

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos