Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo dienos minėjimas gimnazijoje

  • Paskelbta: 2023-03-16
  • Kategorija: Renginiai

Kovo 10 d. rytą gimnazijos mokytojai ir mokiniai, pasipuošę Lietuvos simbolika, rinkosi į mokyklos kiemą, į pilietiškumo pamoką „Lietuvos valstybė – buvome, esame ir būsime!“, skirtą Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo dienai paminėti. Sugiedojus Lietuvos himną, mokyklos bendruomenę prasmingais žodžiais pasveikino mokinių tarybos prezidentas Lukas: „Vienybė, pilietiškumas ir atsakomybė dėl savęs ir visuomenės yra didžiausia mūsų stiprybė! Kokia ji bus, priklauso nuo mūsų...“ Ore sklandė pakili nuotaika, visiems buvo smagu pabūti kartu ir pajausti bendrystę.

Visą dieną gimnazijoje pertraukų metu skambėjo patriotinės dainos, mokiniai ir mokytojai rašė linkėjimus Lietuvai, dėmesio susilaukė Mokinių senato organizuota pilietinė iniciatyva „Trispalvė Lietuva. Stop kadras“.

Gimnazijos mokinių atstovai, lydimi istorijos mokytojų Jolantos Puškorienės ir Violetos Kriščiūnienės vyko į Lietuvos Respublikos Seimą, kur Kovo 11-osios salėje dalyvavo nacionaliniame konkurse „Lietuvos istorijos žinovas“.

Nuotraukos:
A. Mikalonio, J. Puškorienės, V. Kriščiūnienės, Rasos A. ir Arlėtės V.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos