Kalėdų belaukiant

  • Paskelbta: 2022-12-23
  • Kategorija: Renginiai

Įžiebus nuostabią mokyklos žaliaskarę ir pradėjus veikti kalėdiniam paštui, visa mokyklos bendruomenė pradėjo ruoštis gražiausioms metų šventėms. Šis laukimas tapo dar ypatingesnis paskutinę savaitę prieš Kalėdas, nes jos metu mokiniai kiekvieną rytą atverdavo vis naują advento kalendoriaus langelį. Pirmadienį per pertraukas visų laukė nuotaikinga kalėdinių dainų karaokė, kurioje savo muzikinius sugebėjimus išdrįso pademonstruoti ne vienas gimnazistas! Tačiau muzikinis advento kalendoriaus langelis dar buvo kupinas įvairiausių staigmenų – mokinius visą savaitę pertraukų metu linksmino šventinės melodijos, o į pamokas lydėdavo žinomiausios kalėdinės dainos, kurios skambėjo ir gimnazijos muzikinės grupės „Stereo“ koncerto „Kalėdų belaukiant“ metu.

Kitas advento kalendoriaus langelis buvo skirtas šventiniams karnavaliniams kostiumams: ne tik šventiškai nusiteikę, bet ir šventiškai pasipuošę mokiniai skubėjo įsiamžinti prie kalėdinės fotosienelės, o kad visų veiduose dar labiau atsispindėtų žiemiška nuotaika, norinčiųjų veidus puošė kalėdinio grimo išdaigininkai. Žinoma, linksmybių įkarštyje nepamiršome ir tų, kuriems labiausiai reikia šventinio stebuklo, tad pasigražinę dalyvavome kalėdinių saldumynų mugėje, kurios metu surinktos lėšos bus skirtos VšĮ „Tautmilės globa" veiklai paremti.

Paskutinę pamokų dieną – ketvirtadienį – skyrėme draugystei. Nuo pat ryto džiaugėmės ne tik gautais kalėdiniais laiškais, bet ir maloniais pokalbiais kalėdinėje mugėje, kuri buvo organizuota bendradarbiaujant kartu su Antakalnio progimnazija. Penktadienį klasėse aptarėme prabėgusius metus, keliavome į kino teatrą, boulingą ir supratome, kad vis dėlto didžiausią šventę kuria ne dovanos ar šventinės lemputės, o buvimas kartu.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos