Atvira biologijos pamoka

  • Paskelbė : Svetainės administratorė
  • Paskelbta: 2022-12-04
  • Kategorija: Renginiai

Gruodžio 1 dieną per 7 pamoką biologijos mokytoja Rūta Kalvaitienė vedė atvirą biologijos pamoką A kursu besimokantiems III acfh klasės mokiniams tema „Ląstelinis kvėpavimas“. Pamokoje mokytoja, dirbdama su interaktyviu ekranu ir „Mozabook” programa, demonstravo, kaip, naudojantis šia programa bei gausia „Mozaik education“ medijų biblioteka, patogu kurti mokymo medžiagą, informatyviai ją vizualizuoti ir suprantamai bei įtraukiai pateikti mokiniams. Įtraukiojo ugdymo galimybes pamokoje užtikrino ne tik išmanusis ekranas, bet ir kiekvieno mokinio individualiai pamokoje naudojami planšetiniai kompiuteriai, kurie sudarė galimybes kiekvienam mokytis sau patogiu tempu, o mokytojai suteikė grįžtamąjį ryšį. Mokiniai sprendė diferencijuotas užduotis, kurių sudėtingumo lygmenį kiekvienas galėjo pasirinkti.

Po pamokos kolegos dar ilgai diskutavo, aptarė darbo su Mozabook programa privalumus, dalinosi patirtimi ir vieningai pripažino interaktyvių mokymo priemonių privalumus bei reikšmingą vaidmenį ugdant šiuolaikinį jauną žmogų.

Pamoka vesta siekiant įgyvendinti projekto „Kokybės krepšelis“ (NR. 09.2.1-ESFA-V-719-01-0001) išsikeltą uždavinį – kurti mokinių įsitraukimą į aktyvų mokymąsi ir mokinių mokymosi pažangą skatinančią ugdymo(si) aplinką.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos