Tarptautinė mokytojų diena VAG

  • Paskelbta: 2022-10-12
  • Kategorija: Renginiai

Ruduo– nuostabus metas. Įvairiaspalviai po kojomis šiugždantys lapai, paslaptingi rūkai rytais, šilta arbata ir nebylūs apsikabinimai. Čia, žiūrėk,  šventėme Rugsėjo 1-ąją, o jau ir Mokytojo diena prabėgo.

Mūsų gimnazija tradiciškai Tarptautinę mokytojo dienos šventę derina su mokinių savivaldos diena. Ir šįkart mokiniai iš mokytojų perėmė jų darbus ir leido pasidžiaugti šia diena. Ryte abiturientai prie laukujų durų pasitiko ateinančius mokytojus su gėle ir pakvietė į šventinę pamoką aktų salėje. Nuoširdūs jų žodžiai, jautrios eilės ir  svajinga daina leido mokytojams pajusti, kad dirba tikrai prasmingą ir įkvepiantį darbą.

Tarptautinė mokytojų diena puiki proga pagerbti tuos gimnazijos darbuotojus, kurie nepailsdami jau daugelį metų dirba šį nelengvą, bet taip reikalingą darbą. Direktorė Anželika Keršinskienė įteikė padėkos raštus ir atminimo dovanėles profesinį jubiliejų švenčiantiems kolegoms. Jų kantrus, kasdienis darbas kuria stebuklus. Ačiū jiems!

VAG mokytojus pasveikinti ir pradžiuginti muzikiniais numeriais atvyko kaimynai– muzikos mokyklos YAMAHA mokytojai. Po nuotaikingos muzikos ir vėlyvųjų pusryčių visi nuskubėjo į pamokas, kur vyko šventinės klasių valandėlės, mokiniai vedė pamokas, o mokytojai sėdo į mokyklinį suolą. Po pamokų Direktorė pakvietė kolektyvą į edukacinį renginį mieste.

Antakalnio gimnazijos bendruomenei ši diena buvo įsimintina, smagi ir kitokia. Ačiū visiems, kurie padėjo šventinę nuotaiką sukurti.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos