JUBILIEJINĖ RUGSĖJO 1-OJI – TEGYVUOJA GIMNAZIJA!

  • Paskelbta: 2022-09-02
  • Kategorija: Renginiai

Džiugiai ir viltingai prasidėjo nauji mokslo metai Vilniaus Antakalnio gimnazijoje. Mokslo ir žinių šventė „Tegyvuoja gimnazija!“ vyko jaukiame mokyklos  kiemelyje, kur nuo pat ryto šurmuliavo mokiniai, mokytojai, mokinių tėveliai, renginio organizatoriai ir kiti bendruomenės nariai.

Renginio vedėjai – antros gimnazijos klasės mokinė Rugilė ir abiturientas Lukas – pasveikino visus susirinkusiuosius ir pranešė, kad šiandien gimnazija švenčia 10-ąją, jubiliejinę, Rugsėjo 1-ąją. Iškilmingai nuskambėjus Lietuvos himnui, o gimnazijos alumnams Generolo Jono Žemaičio Lietuvos karo akademijos IV kurso kariūnams Martynui ir Laurynui Steponėnams iškėlus vėliavą, sveikinimo žodį tarė naujoji gimnazijos direktorė Anželika Keršinskienė ir svečias – Generolo Jono Žemaičio Lietuvos karo akademijos majoras Alminas Sinevičius. Gražius palinkėjimus mokyklos bendruomenei Mokslo ir žinių dienos proga taip pat išsakė abiturientų, pirmųjų gimnazijos klasių, mokinių senato bei progimnazijos pradinukų atstovai, o ypatingą renginio nuotaiką kūrė mokinių muzikinės grupės gyvai atliekamos dainos.

Gražių svajonių ir kilnių tikslų visiems tepadeda siekti gimnazijos vertybės: atvirumas kitokiam požiūriui, pilietiškumas, kūrybingumas, pagarba, asmeninė atsakomybė ir pasitikėjimas. Sėkmingų visiems naujų mokslo metų!

Nuotraukos:
Mokytojų Arūno Mikalonio ir Nerijaus Junevičiaus.

Nepamirškite padėkoti autoriui