Gimnazistai pristatė savo metinius projektus respublikinėje VILNIUS TECH moksleivių konferencijoje

Gegužės 30 d. didžiavomės ne tik abiturientų Paskutinio skambučio švente, bet ir mokiniais, kurie trimis grupėmis pristatė savo metinius projektus respublikinėje VILNIUS TECH moksleivių konferencijoje „Kurkime ateitį kartu su VILNIUS TECH“.

II c klasės mokinės Jogailė K., Rusnė Š., Guoda M. ir Skaistė M. pristatė pranešimą gamtos mokslų tema „Bakterijų augimo priklausomybė nuo veido kaukės tipo  ir nešiojimo laiko“, vadovaujamą biologijos mokytojos I. Petrauskaitės.

II f klasės mokinės  Greta M., Kamilė R., Saulė J., Saulė L. ir Rasa A., vadovaujamos matematikos mokytojos metodininkės I. Jomantienės, pristatė pranešimą tema „Erdvinių kūnų modeliavimas 3D rašikliu“. 

II c klasės mokinės Lėja S., Dominyka A. ir Gabrielė P. pristatė kompoziciją „Pagaukime sapną“,  vadovaujamą technologijų mokytojos ekspertės E. Skupienės. 

Mokinės buvo apdovanotos konferencijos dalyvavimo pažymėjimais ir vardinėmis Vilnius TECH dovanomis, o mokytojos – padėkomis. Tačiau svarbiausia yra, tai kad ši patirtis buvo išskirtinė galimybė mokinėms pirmą kartą dalyvauti respublikinėje moksleivių konferencijoje bei pasisemti genialių idėjų iš jaunųjų mūsų šalies inovatorių. 

Tikimės, jog šios idėjos įkvėpė gimnazistes  sieti savo gyvenimą su tvaresnės ir inovatyvesnės ateities kūrimu.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos